Apelsini asemel võid vabalt kasutada ka vaarikaid.
KOOSTISOSAD:
Brownie:
85g võid100g tumedat šokolaadi
1,5dl suhkrut
2 muna
1,1dl jahu
1sl kakaopulbrit
1tl küpsetuspulbrit
1tl van.suhkrut
100g piimašokolaadi
Cheesecake:
200-250g toorjuustu
1 munakollane
0,5dl suhkrut
1 keskmise apelsini koor
3-4sl pressitud apelsinimahla
VALMISTAMINE:
1. Sulata potis tume šokolaad ja või. Kui šokolaad sulanud, tõsta pott tulelt ja klopi juurde munad ja suhkrud. Lisa eelnevalt omavahel segatud jahu, küpsetuspulber, sool ja piimašokolaadi tükid.
2. Aseta meelepärasesse vormi, mis kaetud küpsetuspaberiga. Sobib nii muffinivormidesse (siis küpsetusaeg lühem), kui ka suuremasse vormi. Mina kasutasin selle retsepti juures 26cm läbimõõduga koogivormi.
3. Klopi toorjuust, muna, suhkur ja apelsinimahl ja -koor. Kalla šokolaadisegu peale ning tee niiöelda marmor-efekt.
4. Küpseta 180kraadi juures 35min. Serveeri jahtunult.
No comments:
Post a Comment