Koostis:
Suuremaid krevette 15-20 tk
200 g rannakarpe
100 g Saint Loup kitsepiima valgehallitusjuustu
100 ml vahukoort
150 ml piima
1 pakk Knorri koorekastme pulbrit 4 juustu ja brokkoliga
Soja kastet praadimiseks
Väike suvikõrvits
200 g pastat
parmesani juustu peale riivimiseks
Valmistamine:
1. Keeda pasta valmis vastavalt konkreetsele pastale
2. Prae krevetid ja rannakarbid sojakastmega krõbedaks (praadimiseks kasutan kookosõli), riivi hulka suvikõrvits, sega ning eemalda tulelt.
3. Valmista kaste: vala väikesesse kastrulisse Knorri kastmesegu, piim ja vahukoor. Kuumuta keemiseni pidevalt segades kuni kaste muutub paksemaks.
4. Tükelda enamus valgehallitusjuustu ning viiluta mõned kaunistuseks.
5. Vala kaste, mereannid ja valgehallitusjuust pasta juurde ning sega ühtlaseks.
6. Aseta peale valgehallitusjuustu viilud ning riivi peale parmesani juustu.
No comments:
Post a Comment